Wie zijn wij?

Cleaning Company Venlo is een bedrijf welke is opgericht op 1 juni 2011. Schoonmaken is een vak, schoonmaakbedrijf Cleaning company Venlo verstaat dit vak als geen ander. Professioneel, betrouwbaar, vakkundig en nauwgezet. Daarop kunnen onze opdrachtgevers blind vertrouwen en dat doen ze dan ook. Zakelijke en particuliere klanten beamen dit van harte, want ook hen zeggen dat wij de schoonste zijn!

Sinds de start in 2011 heeft het bedrijf reeds een flinke groei doorgemaakt. Onze medewerkers zijn actief in kantoren, publieke ruimten, vve's, fabrieken, scholen en festivals in de hele regio. Regelmatige scholing staat garant voor vakwerk. Cleaning Company Venlo besteedt veel aandacht aan de kennis van haar medewerkers, zodat ze altijd op de hoogte blijven van de jongste ontwikkelingen en technieken. Schoonmaken, glasbewassing en onderhoud van natuurstenen vloeren zijn enkele voorbeelden van het brede dienstenpakket.

Per 2014 zijn wij ook gestart met het reinigen van parkeergelegenheden bij bedrijven en scholen. Onze veeg machines staan garant voor een nette en schone ondergrond. Al met al zijn wij een bedrijf dat voor vele doelen inzetbaar is. Uiteraard staan wij u graag te woord en kunt u altijd eens vrijblijvend mailen, bellen of eens een kop koffie komen doen.